Prima Noutăți Membri noi în echipa YouthBank Ștefan Vodă

Membri noi în echipa YouthBank Ștefan Vodă

138
DISTRIBUIȚI

La data de 15 septembrie, 2018, a expirat termenul de aplicare pentru a deveni membru al Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă.

Astfel, au fost recepționate 20 de aplicații ale tinerilor din mai multe localități ale raionului, precum: Crocmaz, Talmaza, Cioburciu, Volintiri, Marianca de Jos și Ștefan Vodă.

În acest context, pentru ca să-i cunoaștem mai bine pe tinerii aplicanți, a fost organizată etapa semifinală și anume interviul cu aplicanții la programul Fondul pentru Tineri Ștefan Vodă în data de 17 septembrie 2018 în incinta Incubatorului de Afaceri din Ștefan Vodă. .

În urma audierilor a fost realizat procesul de selecție finală a noilor membri ce vor gestiona fondul pe parcursul unui an.

În acest context, aduce la cunoștință că din cei 20 de aplicanți  au fost selectați 9 tineri ambițioși, energici, inteligenți și dornici de a face schimbări atât la nivel de sine cât și în comunitățile din care vin. Aceștia au fost selectați în baza criteriilor de apreciere a concursului raional de selectare a membrilor Fondului pentru Tineri Ştefan Vodă.

Cei 9 norocoși care și-au căpătat drepturi depline în cadrul echipei YouthBank Ștefan Vodă sunt:

Desfășurarea interviului cu aplicanții

Le zicem BUN VENIT noilor membri și le dorim mult succes și mari și frumoase realizări în cadrul celei mai super echipe de tineret din raionul Ștefan Vodă- Fondul pentru Tineri Ștefan Vodă.