ACTIVITĂȚI 2019

ATELIER DE LUCRU - „Managementul Fondului de susținere a antreprenoriatului pentru tineri”

În data de 10 februarie 2019, membrii Fondului de Antreprenoriat pentru Tineri Ștefan Vodă au participat în cadrul unui atelier de lucru cu tematica  „Managementul Fondului de susținere a antreprenoriatului pentru tineri”, desfășurat la Chișinău de către A.O. „Perspectiva ” și Asociația de Dezvoltare Durabilă „Generația Pro”  cu suportul financiar al Uniunii Europene. Membrii celor două fonduri de antreprenoriat (Cahul și Ștefan Vodă) au fost instruiți de către formatori competenți specialiști în domeniu, domnul Andrei Crigan și Nicolai Loghin, experți GateWay Partners, care au desfășurat mai multe sesiuni , printre care se numără: Viziunea generală de dezvoltare  a Fondului de susținere a antreprenoriatului pentru tineri; Cadrul general de activitate al Fondului de susținere a antreprenoriatului pentru tinerii din Ștefan Vodă și Cahul; Concepte de activități desfășurate de către fond și altele.

Totodată, cei circa 30 de tineri participanți în cadrul instruirii au învățat cum să stabilească obiective de bază, cum să întocmească un regulament al programului, cum să realizeze o analiză a mediului de afaceri și nemijlocit cu să definească o misiune și o viziune a programului.

Participanții la INSTRUIRE s-au arătat încântați de posibilitatea de a-și expune ideile în mod critic și totodată de a învăța cum să crească, cu pași siguri , un viitor prosper.