TE SALUTĂM, STIMATE VIZITATOR! 

 

A.O. Asociația de Dezvoltare Durabilă “Generația Pro” – asociația umbrelă a Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă (FPT SV) și Fondului de Antreprenoriat pentru Tineri Ștefan Vodă (FAPT SV) – a fost inclusă în lista beneficiarilor desemnării procentuale în luna octombrie a anului 2020.

Vă invităm să ne susțineți financiar prin redirecționarea celor 2% din impozitul dumneavoastră pe venit în scopul susținerii inițiativelor tinerilor din raionul Ștefan Vodă și asigurarea continuității Programului de Granturi Mici pentru Tineri  – program  pe  care  îl  implementăm  deja  pentru  al  9-lea  an  consecutiv  în  majoritatea  localităților  din  raionul  Ștefan  Vodă.

Cum să donezi 2% pentru Asociația noastră?


Acum poți să gestionezi singur banii din impozitul tău pe venit!

Spune-i tu statului cum să-i împartă!

Tinerii din comunitățile raionului au întotdeauna cele mai ingenioase idei de proiecte, din acest motiv, ne place să-i susținem financiar cu granturi în valoare de până la 12 mii de lei, anual, începând cu anul 2014 și până în prezent (2024). 

***

Pentru ca acest lucru să fie posibil și în continuare, Vă invităm să susțineți dorința de schimbare și inițiativele tinerilor, apreciind astfel munca echipei Asociației noastre! O puteți face redirecționând 2% din impozitele pe care le plătiți la stat, către A.O. Asociația de Dezvoltare Durabilă „Generația Pro”.

 

Cum redirecționezi 2%?


  • Depui declarația cu privire la impozitul pe venit în termen (pentru anul 2023, termenul limită este 30 aprilie 2024);
  • Achiți integral și în termen impozitul pe venit declarat.
  • Alegi A.O. Asociația de Dezvoltare Durabilă „Generația Pro” pe care o găsești cu numărul 770 în LISTA BENEFICIARILOR DESEMNĂRII PROCENTUALE și-i direcționezi 2% (menționând IDNO-ul 1019620011582).
  • Completezi formularul CET 18. Începând cu anul 2024, depunerea Declarației persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit (Formularul CET18) este posibilă doar on-line. Pentru asta este necesar să obțineți semnătura electronică sau mobilă de la unul dintre prestatorii de servicii: Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică; Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe; Orange Moldova sau Moldcell. 
  • Formularul CET18 conține o secțiune facultativă numită „Desemnarea procentuală”, în care la codul M1 se indică codul fiscal al A.O. Asociația de Dezvoltare Durabilă „Generația Pro” – (1019620011582).
  • *** indicarea codului fiscal este obligatorie pentru ca banii să ajungă la Asociația noastră.

Cum depui online declarația privind impozitul pe venit pentru a redirecționa cele 2% către noi?


Pentru aceasta urmează pașii:

– accesează site-ul www.sfs.md, creează cabinetul personal și completează datele personale;

– accesează categoriile – Servicii persoane fizice/Declarație electronică/Cerere nouă;

– selectează Cerere Precompletată, găsește și completează formularul CET 18;

– la secțiunea a cincea din formular – Desemnarea procentuală (M1), include codul fiscal al Asociației noastre: 1019620011582;

– salvează Declarația, semnează și apoi trimite.

În decursul a 24 de ore, SFS va confirma recepționarea declarației.

***

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE PROCEDURA DE REDIRECȚIONARE A CELOR 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT, ACCESAȚI PAGINILE OFICIAle: 

PAGINA OFICIALĂ A SERVICIULUI FISCAL DE STAT

PAGINA OFICIALĂ A MECANISMULUI 2%

PAGINA DE FACEBOOK A MECANISMULUI 2%

Vă mulțumim că urmăriți pagina și activitatea generală a echipei noastre! Vă invităm să fiți alături de noi și pe rețelele noastre sociale: Facebook, Instagram, YouTube. 

În luna decembrie a anului 2024, Fondul pentru Tineri Ștefan Vodă va prezenta un raport financiar final în scopul transparentizării procesului de colectare de fonduri prin intermediul Programului desemnării procentuale.

RAPORT FINANCIAR 2% – 2021

RAPORT FINANCIAR 2% – 2022

RAPORT FINANCIAR 2% – 2023