Prima SUSȚINEȚI TINERII – 2022

SUSȚINEȚI TINERII – 2022

TE SALUTĂM, STIMATE VIZITATOR! 

 

 

A.O. Asociația de Dezvoltare Durabilă “Generația Pro” – asociația umbrelă a Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă (FPT SV) și Fondului de Antreprenoriat pentru Tineri Ștefan Vodă (FAPT SV) – a fost inclusă în lista beneficiarilor desemnării procentuale în luna octombrie a anului 2020.

Vă invităm să ne susțineți financiar prin redirecționarea celor 2% din impozitul Dvs. pe venit în scopul susținerii inițiativelor tinerilor din raionul Ștefan Vodă și asigurarea continuității Programului de Granturi Mici pentru Tineri  – program  pe  care  îl  implementăm  deja  pentru  al  8-lea  an  consecutiv  în  majoritatea  localităților  din  raionul  Ștefan  Vodă.

 

Cum să donezi 2% pentru Asociația noastră?

Acum poți să gestionezi singur banii din impozitul tău pe venit! Spune-i tu statului cum să-i  împartă! Tinerii din comunitățile raionului au întotdeauna cele mai ingenioase idei de proiecte, din acest motiv, ne place să-i susținem financiar cu granturi în valoare de până la 12 mii de lei, anual, începând cu anul 2014 și până în prezent. 

Pentru ca acest lucru să fie posibil și în continuare, Vă invităm să susțineți dorința de schimbare și inițiativele tinerilor,  apreciind astfel munca echipei Asociației noastre! O puteți face redirecționând 2% din impozitele pe care le plătiți la stat, către A.O. Asociația de Dezvoltare Durabilă „Generația Pro”.

Cum redirecționezi 2%?

  • Depui declarația cu privire la impozitul pe venit în termen (pentru anul 2021, termenul limită este 30 aprilie 2022);
  • Achiți integral și în termen impozitul pe venit declarat.
  • Alegi A.O. Asociația de Dezvoltare Durabilă „Generația Pro” pe care o găsești cu numărul 793 în LISTA BENEFICIARILOR DESEMNĂRII PROCENTUALE și-i direcționezi 2% (menționând IDNO-ul 1019620011582).
  • Completezi formularul CET 18 (descarcă formularul).
  • Formularul CET18 conține o secțiune facultativă numită „Desemnarea procentuală”, în care la codul M1 se indică codul fiscal al A.O. Asociația de Dezvoltare Durabilă „Generația Pro” – (1019620011582).
  • *** indicarea codului fiscal este obligatorie pentru ca banii să ajungă la Asociația noastră.

NOTĂ: Declarația cu privire la impozitul pe venit (Formularul CET18) poate fi depusă:

  • personal;
  • prin poștă în adresa oricărui oficiu teritorial al Serviciului Fiscal de Stat;
  • online, dacă dispui de semnătură electronică pe sfs.md

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE PROCEDURA DE REDIRECȚIONARE A CELOR 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT, ACCESAȚI PAGINA OFICIALĂ: 

MECANISM-2%-REPUBLICA-MOLDOVA

Vă mulțumim că urmăriți pagina și activitatea generală a echipei noastre! Vă invităm să fiți alături de noi și pe rețelele noastre sociale: Facebook, Instagram, YouTube. 

În luna noiembrie – decembrie a anului 2022, Fondul pentru Tineri Ștefan Vodă va prezenta un raport financiar final în scopul transparentizării procesului de colectare de fonduri prin intermediul Programului desemnării procentuale.