Prima Evenimente Concursul s-a încheiat, competiția continuă!

Concursul s-a încheiat, competiția continuă!

113

Concursul raional dedicat tuturor voluntarilor și tinerilor activi social “Cel Mai Activ Voluntar 2018”  a luat sfârșit în data de 23 noiembrie, ora 23:59.

În acest sens, aducem la cunoștință că în concurs s-au înscris un număr semnificativ de persoane, tineri activi și pasionați de voluntariat, numărul cărora rămâne, deocamdată, secret.

Echipa Fondul pentru Tineri Ștefan Vodă vă mulțumește pentru receptivitate și interesul manifestat în cadrul acestui concurs, anunțându-vă că în data de 24 noiembrie 2018 urmează să fie constituită comisia de evaluare a dosarelor de participare. Comisia de evaluare va fi compusă din reprezentanți ai Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă, membri ai Comisiei de Mediatizare și Relații cu Publicul și totodată membri ai Comisiei de Organizare a Evenimentelor Speciale.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 07 decembrie în cadrul Galei Inițiativelor Tinerilor  în contextul căreia va fi desfășurată și  festivitatea de premiere a celor mai activi voluntari. Reamintim că concursul raional “Cel Mai Activ Voluntar 2018”  a fost lansat la data de 1 noiembrie și este organizat de către Fondul pentru Tineri Ștefan Vodă cu suportul Asociației de Dezvoltare Durabilă „Generația-Pro” și a Consiliului Raional Ștefan Vodă.

Totodată, Fondul pentru Tineri Ștefan Vodă va continua această iniţiativă de a susţine tinerii voluntari și de a le scoate în lumină meritele frumoase.