Prima Noutăți Atmosferă de Halloween la Ștefan Vodă

Atmosferă de Halloween la Ștefan Vodă

185

Activitate paranormală după un scenariu de groază la Casa de Cultură  din orașul Ștefan Vodă.

În seara de 24 octombrie 2018, în incinta Casei de Cultură din or.Ștefan Vodă, Fondul pentru Tineri Ștefan Vodă în parteneriat cu Consiliul Elevilor din IPLT „Ștefan Vodă” au organizat cel mai monstruos chef al anului: petrecerea de Halloween 2018.

Evenimentul a adunat tineri de toate vârstele dornici de a se aventura în atmosfera mistică a Halloween-ului. Și pentru că nu au fost în stare să-și stapânească monstrul din interior, participanții la petrecere s-au deghizat în scheleți, vrăjitori și diverși super eroi și au invadat sala Casei de Cultură, participând la o multitudine de activități: jocuri tematice, dansuri energizante și face-painting înfiorător.

Echipa Fondul pentru Tineri  Ștefan Vodă a avut grijă și anul acesta ca în mult-așteptata noapte de Halloween să nu lipsească  distracția, concursurile , jocurile , muzica și voia bună.  Copii au putut să-și picteze în cele mai trăsnite moduri  fețele ,doar pentru a creea cea mai originală atmosferă de Halloween. Tinerii au avut parte de o seară perfectă muzică , dans, show de lumini și o atmosferă prietenoasă îmbinată de magia fioroaselor personaje, prezente la eveniment .

CORCEAC ALEXANDRU,

membru YB Ștefan Vodă