Prima Evenimente GALA INIȚIATIVELOR TINERILOR 2019

GALA INIȚIATIVELOR TINERILOR 2019

92

În data de 21 decembrie 2019, noi, echipa Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă, împreună cu cei mai dragi oaspeți ai noștri am celebrat GALA INIȚIATIVELOR TINERILOR 2019, sărbătorind, totodată, 5 ANI DE ACTIVITATE!

Evenimentul respectiv are ca scop prezentarea tuturor rezultatelor activității Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă pe parcursul întregului an. Domnul Vasile MAXIM, președintele raionului, în mesajul său de salut a menționat încurajarea și susținerea și pe viitor a tinerilor activi și dornici de a face o schimbare, ceea ce ne-a dat o speranță să credem că finanțarea din partea Consiliului Raional va fi posibilă și în următorii ani.

De asemenea, au fost prezenți la activitate reprezentanți ai grupurilor de inițiativă, ale căror proiecte au fost selectate spre finanțare în cadrul Programului de Granturi Mici 2019 împreună cu mentorii lor. În acest context, vă aducem la cunoștință că la acest eveniment, am prezentat și rezultatele Programului de Granturi Mici. Au fost selectate spre finanțare 9 proiecte din diferite localități ale raionului, precum satele: Viișoara, Talmaza, Ermoclia, Purcari, Răscăieți, Crocmaz, Slobozia și orașul Ștefan Vodă. Într-un sfârșit de an de activitate, le spunem un mare MULȚUMESC finanțatorilor noștri, datorită cărora am reușit să motivăm tinerii pentru a scrie proiecte, am reușit să căpătăm noi abilități, de selectare și de analiză a proiectelor propriu-zise. Deci, mulțumim Fundației Est-Europene și Consiliului Raional Ștefan Vodă, care au contribuit cu sume majore pentru a fi posibilă implementarea proiectelor. Desigur, la Gala Inițiativelor Tinerilor au fost prezenți partenerii, susținătorii FpT, precum reprezentanții Incubatorului de Afaceri din Ștefan Vodă, cărora le-am înmânat diplome de mulțumire, și alți oaspeți de onoare precum doamna vicepreședinte, Valentina BARBEI. Dumneaei, la fel, ne-a apreciat efortul de participare activă în cadrul raionului, dorindu-ne cât mai mari succese în continuare.

Au fost prezentată echipa actuală a Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă, au fost menționate rezultatele Caravanei Faptelor Bune, a fost desfășurat un tur virtual pe toate rețelele de socializare, îndemnând publicul de a urmări activitatea noastră mai ușor pe site-ul nostrum web: tinerisv.com/. Și toate acestea, au fost amestecate cu numere artistice: colinde de Crăciun, melodii de suflet și cântecul nostru, cu versuri tematice, compus de membrii Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă.

Am avut parte de un eveniment frumos, observând progresul vizibil în activitatea fondului, faptul care nu poate să nu bucure Mulțumim Fundației Est-Europene pentru 5 ani de finanțare a activităților, care ne dă posibilitatea să ne putem manifesta în cadrul acestui proiect minunat. Evaluând toate succesele timp de acești 5 ani frumoși de activitate, ne inspirăm cu și mai multă dorință de a crea un viitor mai bun.