Prima Evenimente Un nou training în domeniul fundraising-ului

Un nou training în domeniul fundraising-ului

30

TRAINING NAȚIONAL: COLECTARE DE FONDURI 

În data de 23 și 24 februarie 2022, doi tineri membri ai Fondului de Antreprenoriat pentru Tineri Ștefan Vodă (FAPT SV) au fost delegați de către echipa Asociației de a fi reprezentanți în cadrul unui training național în domeniul colectării de fonduri, organizat în cadrul proiectului: ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă a țării” implementat de Fundația Est Europeană în parteneriat cu Centrul CONTACT și Asociația Businessului European, cu susținerea financiară a Uniunii Europene.

Ajunși acasă, Maria Chiseliță și Daniel Caraion au oferit un feedback pozitiv în ceea ce privește evenimentul la care au participat. Aceștia au învățat o gamă largă de aspecte în ceea ce privește specificul crowdfunding-ului și diverse tehnici prin care ar putea atrage persoane să doneze în favoarea asociației noastre. Agenda celor 2 zile de eveniment a fost plină, aceștia fiind abilitați pe mai multe planuri concomitent: forme de fundraising; surse de fundraising; tipuri de fonduri/resurse; tipuri de donatori; ciclicitatea campaniilor de fundraising; strategia de fundraising; tehnici de colectare – interne și externe; colectare și gestionare a fondurilor prin crowdfunding; fundraising prin rețelele de socializare; mecanismul 2%; colectare prin transferuri P2P și multe altele. Totodată, aceștia au vorbit despre și au interacționat cu  organizații partenere de la care Asociația ar putea primi finanțare pentru realizarea activităților propuse.

Credem că abilitarea tinerilor în acest domeniu reprezintă un pas important în dezvoltarea lor personală, dar și dezvoltarea organizațională.

Mai jos vă prezentăm câteva fotografii din cadrul evenimentului. Stați aproape!