Prima Evenimente Vizită de studiu la YouthBank Făgăraș, România

Vizită de studiu la YouthBank Făgăraș, România

1

 

Vizită de studiu în rețeaua YouthBank International: la YouthBank Făgăraș din România (21-24 septembrie 2023)

Care sunt principalele ingrediente pentru o experiență unică și memorabilă? Îți iei rucsacul de călătorie, oamenii dragi, te asortezi cu o stare de spirit pe măsură, lași curiozitatea să-ți fie combustibil și treci o frontieră de stat! Recent, în perioada 21-24 septembrie 2023, am fost într-o vizită de studiu la colegii noștri de peste Prut, cei din echipa YouthBank Făgăraș, România.

Am rămas plăcut impresionați de faptul că am avut ocazia de a ne înonjura de oameni, cu adevărat, excepționali în cele 3 zile de călătorie – oameni de o cumsecădenie rară, personalitățile cărora vibrează într-un ritm autentic, dinamic și armonios. Experiențele variate și inedite din prima zi, în cadrul schimbului de experiență și bune practici cu tinerii din Făgăraș, ne-au stimulat curiozitatea și mai mult, așa încât să ne dorim să luăm cât mai multe și să trăim la maxim această experiență.

Am împărtășit cu ei poveștile noastre de succes, provocările pe care le întâlnim în comunitățile în care ne desfășurăm activitățile, dar totodată am și preluat de la ei exemple de „așa da”. Am încheiat prima seară socializând din plin, într-o atmosferă relaxantă și umoristică. În cea de-a doua zi, învăluiți de o energie debordantă, am descoperit împreună inima de piatră a Făgărașului (Cetatea Făgărașului), grandoarea Transfăgărășanului, lacul glaciar Bâlea, care este o adevărată capodoperă a naturii, măreția și liniștea abundentă a pădurilor montane, celebrul castel Bran, unul dintre cele mai impunătoare monumente istorice ale României.

Peisajele montane și aerul rarefiat al muntelui ne-au provocat să urcăm înălțimile acestuia și, de acolo, de sus, să admirăm spectaculoasele peisaje panoramice. Conectarea cu natura a fost revigorantă, cunoașterea specificului acestui spațiu – valoroasă, spiritul de echipă în această aventură a fost puternic, iar experiența unui astfel de team building – inedită. Am avut nu doar o odihnă plăcută și foarte activă, ci și o investiție reușită în echipă. Probabil una dintre cele mai memorabiel experiențe pentru tinerii din echipa YouthBank Ștefan Vodă.

 

 

 

Pentru mai multe fotografii și materiale video, vă invităm să accesați paginile noastre de Facebook și TikTok