Prima Noutăți Membrii FpT vor fi mai energici după o zi interesantă de instruire...

Membrii FpT vor fi mai energici după o zi interesantă de instruire cu tematica ,, Modul sănătos de viață’’

273

Membrii Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă știu deja cum să-și facă plinul de energie. Secretul s-a dovedit a fi în o alimentație corectă, practicarea diferitor genuri de sport și a unui mod sănătos de viață. Cu siguranță că vom fi mai energici după o zi interesantă de instruire cu tematica ,, Modul sănătos de viață’’.

IMG_20150905_144439

Trainerul Ana-Maria Lungu ne-a vorbit despre impactul alcoolului, tutunului, drogurilor asupra organismului și asupra unor organe în parte și desigur ne-a spus cum să combinăm și să alegem alimentele pentru a avea un corp și o minte sănătoasă. Fetele au aflat și secrete ce țin de ingrijirea tenului și de aplicare a unui machiaj potrivit. Pentru a ne dezmorți puțin și a trezi masa musculară managerul sălii de fitness, Alexandru Chițu, a organizat o excursie oferind consultanță în mînuirea utilajului de la sala de forță. Băieții au avut marea ocazie să încerce echipamentul sportiv aflat în gestiune și desigur au reușit timp de o oră să-și aducă organismul la limita oboselii.

IMG_20150905_154935Fetele însă nu au stat să privească, lucru care ar fi vrut să-l facă, dar nu a fost să fie, fiind mobilizate de către Iulia Apostol la o oră energizantă de fitness. Și pentru că unii din noi sunt puțin mai leneși în ceea ce privește practicarea sportului, a doua zi au avut dureri musculare, fiind astfel motivați, din cînd în cînd, să-și mai călească organismul prin sport.