Prima Noutăți Noi membri în echipa Fondului pentru Tineri Ștefan – Vodă

Noi membri în echipa Fondului pentru Tineri Ștefan – Vodă

624

S-a încheiat procesul de recrutare și selecție a noilor membri în  echipa Youth Bank Ștefan Vodă.  După o mare  Campanie de informare în instituțiile de învățământ din raionul Ștefan Vodă cu privire la oportunitatea de a deveni membru FpT.

12212517_551802828317045_458386857_n

Faptul că la interviu au venit mulți doritori de a se alătura familiei Fondului pentru Tineri   se datorează realizării unei campanii de informare eficiente de către membrii  care deja activează mai bine de un an.  Au fost informați cu succes mulți adolescenți din raion despre necesitatea valorificării potenţialului tinerilor, prin această acțiune tinerii au fost încurajați  să aplice la crearea unei echipe motivate și dinamice, care va administra și completa prin activități de fundraising fondul bănesc destinat finanțării inițiativelor tinerilor . În urma interviului au fost  selectați 8 tineri entuziasmați, puternici moral și dornici de implicare.

12226612_551804138316914_1771134385_n

Membrii noi veniți împreună cu cei deja existenți vor promova și susține în continuare  tinerii din raion în identificarea și soluționarea problemelor  cu care se confruntă sectorul de tineret. Le urăm „Bun venit!” noilor membri și le dorim un an în Fondul pentru Tineri Ștefan – Vodă  la înălțimea așteptărilor , cu ample și diverse activități care să le permită dezvoltarea personală și profesională, care să aducă, în același timp, schimbări în bine în comunitatea din care fac parte.

                                                                                                           

Uța Patrisia

membru al  FpT Ștefan – Vodă