Prima Noutăți Tinerii din Ștefan Vodă au putere

Tinerii din Ștefan Vodă au putere

608

Pentru al doilea an consecutiv, YouthBank Ștefan Vodă organizează Forumul Inițiativelor Tinerilor. În acest an, pe data de 8 decembrie, aproximativ 90 de participanți, aceștia fiind reprezentanți ai autorităților publice locale , beneficiari ai Programului de Granturi Mici , parteneri, profesori, părinți, tineri, susținători, au avut parte de un eveniment grandios, ce le-a demonstrat încă o dată că tinerii din Ștefan Vodă au putere!

 Ce înseamnă de fapt “Forumul Inițiativelor Tinerilor 2016” ?

Înseamnă munca unui an întreg,  prezentarea activităților de colectare de fonduri desfășurate în 2016, a proiectelor implementate în raionul Ștefan Vodă, învingătoare în cadrul celei de-a II-a rundă a Programului de Granturi Mici, cât și prezentarea noilor membri ai YouhBank , în urma recrutării din septembrie. Un moment mai festiv al Forumului, a fost ceremonia de înmînare a diplomelor beneficiarilor Programului de Granturi Mici, dar și susținătorilor Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă.

În premieră, echipa a interpretat imnul Fondului pentru Tineri, ce a încîntat auzul celor prezenți, dar și a copleșit de emoții, însăși pe cei care l-au interpretat.

Pentru YouthBank Ștefan Vodă a fost o mare onoare să o avem prezentă la eveniment pe doamna Mariana Buruiană, coordonator național al Programului “Fondul pentru Tineri”, să auzim cuvintele de laudă ale dumneaei și să-i vedem zîmbetul strălucitor ce ne încuraja și mai mult.

Spre finalul Forumului, membrii echipei au avut parte de nenumărate mesaje frumoase de susținere, spuse de către invitații prezenți. Aceasta ne-a oferit puteri pentru următorul an, de a crea lucruri utile și plăcute prin promovarea tinerilor activi.

Pentru a generaliza cele expuse, nu ne rămîne decît să aducem sincere mulțumiri tuturor susținătorilor, invitaților Forumului Inițiativelor Tinerilor 2016, deoarece datorită lor, ne-a reușit.

Uța Patrisia membru al Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă