Prima Evenimente Programul de Granturi Mici pentru Tineri 2019 – E timpul să faci...

Programul de Granturi Mici pentru Tineri 2019 – E timpul să faci o schimbare !

366

Inițiativele tinerilor au prioritate !

La data de 20 februarie, anul curent, a fost dat start-ul celui mai așteptat program dedicat tinerilor activi social și motivați să facă schimbări frumoase în comunitățile din care fac parte.

Runda a V-a a Programului de Granturi Mici pentru Tineri  se prevede a fi una incendiară ! Bătălia se dă pentru finanțarea unui număr de proiecte în valoare de 10.000 lei.

Perioada de aplicare la program este până pe 20 martie 2019, ora 17:00. Programul de Granturi Mici este o iniţiativă a Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă creat în cadrul Asociației de Dezvoltare Durabilă „Generația Pro” și are drept scop să sporească implicarea tinerilor din comunitate în rezolvarea problemelor cu care aceştia se confruntă prin acordarea suportului financiar în cadrul unor proiecte care vor contribui în mod direct la îmbunătăţirea calităţii vieţii tinerilor.

Așadar, dacă ești tânăr, cu vârsta cuprinsă între 15-22 de ani, ai o ideie ingenioasă de proiect și ești locuitor al raionului Ștefan Vodă, APLICĂ chiar astăzi la program !

Formează o echipă din 3 membri.

Descarcă formularul de aplicare disponibil pe pagina web www.tinerisv.com

https://drive.google.com/file/d/1Zyyd-6adOtj24Xb1dvQm5ix8qVRaj-hF/view

Descarcă și citește cu atenție Ghidul Solicitantului de Finanțare disponibil pe aceeași pagină web:

https://drive.google.com/file/d/1M_1QWhEgBjtTYbaanm-fANcvyFP-C-g7/view

Completează formularul și expediază-l pe adresa electronică tineri.sv@gmail.co sau nadir.palanciuk@mail.ru până la data de 20 martie 2019, ora 17:00.

E timpul să faci o schimbare !Programul de Granturi este desfăşurat cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.