Prima Noutăți Școala de Vară YOUTHBANK 2019

Școala de Vară YOUTHBANK 2019

47
REUNIUNEA FAMILIEI – YOUTHBANK 
În perioada 09-11 iulie 2019, 8 membri ai Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă au participat la Școala de Vară YouthBank 2019 – evenimentul care reunește toate cele 11 YouthBank-uri din întreaga țară, oferindu-le experiență și momente frumoase alături de cei mai ingenioși tineri și traineri din republică.
Membrii YouthBank Ștefan Vodă au avut posibilitatea de a prelua din bunele practici implementate în cadrul celorlalte 10 Fonduri pentru Tineri.
În cadrul Școlii de vară YouthBank, ediția 2019 tinerii au fost implicați în diverse activități de formare a deprinderilor de lucru în echipă și de luare a deciziilor în comun, de stabilire a priorităților, de dezvoltare a gândirii strategice și de soluționare a divergențelor prin negociere și comunicare eficientă – toate acestea fiind oferite de către DORU Curoșu și echipa sa – Camelot – Training & Team Building.
Totodată, participanții au fost implicați  activități de facilitare a comunicării eficiente și stimulare a gândirii creative.
Seara diversităților a rămas cu adevărat memorabilă, ca în fiecare an. Aceasta a permis tinerilor să socializeze, să se cunoască reciproc într-un mediu informal, și desigur să-și demonstreze ingeniozitatea și abilitățile artistice.
Și anul acesta , tinerii a avut ocazia să lege prietenii noi cu tinerii din alte regiuni ale țării, să descopere interese comune, dar și să afle mai multe despre implicarea tinerilor în viața comunităților din care provin și rolurile asumate de aceștia în sprijinirea semenilor lor.
Școala de vară este un eveniment organizat anual în cadrul Programului YouthBank, realizat de Fundația Est-Europeană din resursele financiare acordate de Suedia și Uniunea Europeană.
URMĂRIȚI MAI JOS UN MATERIAL VIDEO REALIZAT ÎN CADRUL ȘCOLII DE VARĂ YOUTHBANK 2019

https://drive.google.com/file/d/1LzVdxaSw5GhKqEYPLpqx4VZuX44wtYCF/view?usp=sharing