Prima Evenimente Jurnalism ziaristic – strategii şi elemente de bază ale articolului

Jurnalism ziaristic – strategii şi elemente de bază ale articolului

62

În data de 9 noiembrie 2019, 25 de tineri din diferite localități ale raionului Ștefan Vodă au beneficiat de o instruire cu tematica „Jurnalism ziaristic”, împreună cu membrii Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă. Aceștia au învățat despre scrierea unui articol, strategiile de bază și despre cum să elibereze potențialul din interiorul său. De asemenea a fost abordată și tema influenței mass-media și necesitatea formării unei culturi mediatice, construind o viziune proprie asupra fiecărei informații.

Tinerii vor lua parte la încă o instruire, cu tematica „Jurnalism TV şi radio”, iar ulterior, vor participa la un concurs organizat de Fondul pentru Tineri Ștefan Vodă, unde vor fi provocați să răspundă la întrebări din temele abordate la aceste două instruiri!

Această activitate este parte a proiectului „Presa în sprijinul democrației incluziunii și responsabilității în Moldova” (Media-M) finanțat de USAID, UK Aid și implementat de Internews în Moldova, ce are ca scop promovarea dezvoltării mass-media independente și profesioniste și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.