Prima Evenimente Regăseşte-te în istoria raionului!

Regăseşte-te în istoria raionului!

49
          Se apropie sărbătorile de iarnă. Noi, locuitorii raionului și orașului, mai consemnăm în aceste zile un eveniment istoric: pe 23 decembrie se împlinesc 55 de ani de la formarea raionului Ștefan Vodă cu centrul administrativ în orășelul Ștefan Vodă (Suvorov). Orășenii marchează și 110 ani de la fondarea localității Kizil (ca colonie germană).
          Cu acest prilej, începând cu 23 Noiembrie, în incinta IP IASV, timp de o lună de zile, se va desfășura o acțiune de caritate în cadrul căreia va fi organizată o expoziție de fotografii din cronica raionului și orașului. Mulți dintre voi ați putea să vă regăsiți în lucrările expuse. Expoziția va fi permanent completată cu noi imagini.
În această perioadă, puteți lua fotografiile ce v-au plăcut, donând pentru ele o sumă simbolică. La solicitarea Dstre, pot fi realizate și alte secvențe din anii 2008-2019.

REGĂSEȘTE-TE ÎN ISTORIA RAIONULUI !

          La finele expoziției, în sărbătorile de iarnă, sursele adunate vor fi folosite pentru mici cadouri persoanelor de vârsta a treia care au creat temelia acestui frumos oraș. Haideți să le mulțumim împreună!

          Acțiunea de binefacere este organizată de către Instituția Publică ”Incubatorul de Afaceri din Ștefan Vodă”, ”Fondul pentru Tineri Ștefan Vodă” și ”pentru Tineri Ștefan Vodă” și„Cronica Secolului XXI”.

Vă invităm la expoziție!

          Adresa instituției: str.Testemițeanu 2, IP IASV