Prima Evenimente REZULTATE: concursul național de creație media „What’s behind the door?”

REZULTATE: concursul național de creație media „What’s behind the door?”

342

În scopul stimulării potențialului creativ al tinerilor (14-35 de ani) din Republica Moldova prin dezvoltarea unor scenarii de scurt metraje care să permită libertatea de exprimare artistică a celor pasionați de filmare/producție media, A.O Asociația de Dezvoltare Durabilă „Generația Pro” – organizație implementatoare a programului național „Ștefan Vodă – Capitala Tineretului 2022” a lansat în data de 01 iulie concursul național de producție media (filme de scurt metraj), un concurs inedit și o excelentă oportunitate de participare directă în cadrul programului național sus menționat, care își propune să implice un număr cât mai mare de tineri în diverse domenii de interes, dezvoltându-le astfel spiritul civic și sentimentul de apartenență la viața socială, culturală, educațională.

În perioada 01-05 august, în conformitate cu Regulamentul oficial al concursului, a avut loc procesul de jurizare a tuturor produselor media recepționate în cadrul concursului.

Membrii juriului au evaluat produsele media în două sesiuni:

sesiunea 1:

Familiarizarea cu ideile tuturor produselor și preselecție 

sesiunea a 2-a:

Selecția finală prin acordarea notelor de la 1 la 10 în baza criteriilor stabilite în Regulamentul oficial.

 

Astăzi, 06 august 2022, A.O Asociația de Dezvoltare Durabilă „Generația Pro” publică rezultatele finale ale concursului național.

 

Mulțumim tuturor tinerilor care au participat în cadrul concursului și au demonstrat un talent admirabil în ceea ce privește realizarea filmelor de scurt metraj și abordarea ingenioasă a subiectului.

În această ordine de idei, vă invităm la cel mai mare festival dedicat sectorului de tineret din Republica Moldova – ZIT 2022: Ziua Internațională a Tineretului – eveniment care va avea loc în data de 12 august, cu începere de la ora 09:00 în Capitala Tineretului – orașul Ștefan Vodă!

Mai multe informații găsiți AICI.

 

Participanții (finaliști) la concurs pot vedea rezultatele în baza codului pe care l-au primit în mesajul de confirmare a recepționării produsului media expediat.

Pentru a-i cunoaște, nu ezitați să fiți prezenți la ZIT 2022 – Ziua Internațională a Tineretului la Ștefan Vodă în data de 12 august!

 

1CNPM0062ORHEILOCUL I391 (puncte)
2CNPM0093OCNIȚALOCUL II390 (puncte)
3CNPM0054BĂLȚILOCUL III371 (puncte)
4CNPM0059HÎNCEȘTIMențiune357 (puncte)
5CNPM0085BRICENIMențiune315 (puncte)

 

Participanții urmează să-și ridice premiile meritate în cadrul Zilei Internaționale a Tineretului, în data de 12 august, ora 16:00, or. Ștefan Vodă.

Confirmarea acceptării premiilor se va face în perioada 06-09 august prin intermediul unui mail la adresa tineri.sv@gmail.com

VĂ MULȚUMIM PENTRU PARTICIPARE!

VACANȚĂ FRUMOASĂ ÎN CONTINUARE!