Prima Evenimente Ai în plus o carte? Dă-o mai departe!

Ai în plus o carte? Dă-o mai departe!

77

Suntem încântați să vă anunțăm că Fondul pentru Tineri Ștefan Vodă, în parteneriat cu A.O Asociația de Dezvoltare Durabilă „Generația Pro” și I.P Incubatorul de Afaceri din Ștefan Vodă lansează astăzi, 07 august 2023, campania de colectare de carte „AI ÎN PLUS O CARTE? DĂ-O MAI DEPARTE!”, o acțiune de promovare a cultului cărții și lecturii.

În perioada 07 august – 07 septembrie 2023, ne propunem să motivăm 100 de oameni să încredințeze echipei YouthBank Ștefan Vodă, sub formă de donație, viața, fantezia și învățătura unei cărți pe care aceștia o consideră bună și de care s-ar putea bucura în continuare un tânăr, o bunicuță, un prieten. Astfel, dorim să strângem 100 de cărți, iar fiecare persoană care donează o carte va primi un cadou special din partea echipei noastre.

Această campanie reprezintă un prim pas în realizarea unui obiectiv îndrăzneț al echipei noastre, cel de a crea în această toamnă un club de lectură și alte activități specifice lecturii, care să promoveze lectura autentică a cărților cu suport de hârtie, dialogul cultural și spiritul civic.

Punctul de colectare se află la parterul Incubatorului de Afaceri din Ștefan Vodă, unde puteți aduce cartea/cărțile pe care doriți să o/le donați. Indiferent de genul sau tema cărților, fiecare donație este importantă și va contribui la diversificarea și accesibilitatea cărților în cadrul bibliotecii/ comunității noastre.

Dorim să creăm o bibliotecă inedită, care să ofere o varietate de cărți pentru toate gusturile și interesele. Ne dorim ca această bibliotecă să fie un loc în care, ulterior, oamenii să poată descoperi noi povești, să se îmbogățească cultural și să se conecteze prin intermediul lecturii.

Vă invităm să vă alăturați acestei campanii și să contribuiți la crearea unei biblioteci inedite în comunitatea noastră. Fiecare carte donată este o șansă de a deschide noi orizonturi și de a împărtăși bucuria lecturii cu cei din jur.

Fiți parte din povestea noastră: 100 de oameni, 100 de cărți și o singură bibliotecă inedită!

IMPORTANT: Cărțile pot fi aduse la Incubatorul de Afaceri din Ștefan Vodă de luni până duminică, în intervalul orar 09:00 – 16:00.

Nu ești disponibil să te deplasezi la punctul de colectare a cărților?  Noi avem soluția! Contactează-ne prealabil, iar voluntarii noștri vor veni să ia cartea!


CONTACTEAZĂ-NE:

Telefon: 0 (69) 86 22 81 / 0 (62) 09 62 83 / 0 (67) 62 43 94

E-mail: pro.generation.ngo@gmail.com


© Inițiativă inspirată de la prietenii noștri de peste Prut.  ❤