Prima Evenimente Școala de Vară „Youth In Action” 2023

Școala de Vară „Youth In Action” 2023

15

Școala de vară YouthBank 2023 în impresii și imagini!

Anual, Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova organizează o reuniune non-formală și stimulantă pentru cei peste 100 de tineri changemakeri din rețeaua YouthBank Moldova. Și în acest an, 10 tineri din echipa Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă, au fost parte a Școlii de Vară YouthBank, ediția 2023 cu genericul „Youth In Action”. Ca de fiecare dată, mulți dintre noi am fost provocați să ieșim din acea cutiuță cu pereți călduți, căreia îi mai spunem și zonă de confort.
Am descoperit oameni noi, cu aceeași încredere și capacitate de a fi factori de schimbare pentru binele celorlalți – un angajament care, într-un mod atât de natural, se transmite între generațiile de youthbankeri an de an. Am împărtășit bucuria revederii cu dragii noștri colegi din celelalte raioane ale țării, care au rămas la fel de calzi și plini de antuziasm.
Și bineînțeles, am făcut locușor în bagajele noastre pentru cunoștințe, experiențe și practici noi. Lecția cu care ne-am întors de la Școala de Vară? În viață, pe lângă reușitele academice și performanțele obținute, e foarte important să rezonăm cu ce simțim, ce pasiuni avem, ceea ce trebuie să facem ca să fim fericiți.
Așadar, trebuie să ne creăm oportunități chiar și acolo unde acestea nu ni se oferă, să nu ne temem să luăm decizii care par greșite pentru alții, să nu renunțăm până nu descoperim ce ne face să ne simțim fericiți, împliniți și mai NOI înșine. Avem o singură viață – cu un IKIGAI toți suntem datori. Bucuroși de experiență și recunoscători pentru momentele pe care le-am trăit împreună, calitativ, cu maximă intensitate!
Vă cuprindem!
Mai multe fotografii de la Școala de Vară „Youth In Action” 2023, puteți vedea pe pagina noastră de Facebook