Prima Evenimente Culoare și savoare la Festivalul Fructelor de Vară 2023

Culoare și savoare la Festivalul Fructelor de Vară 2023

40

Cucerind Festivalul Fructelor de Vară cu standul nostru plin de culoare și savoare!

În data de 19 august 2023, Consiliul Raional Ștefan Vodă a organizat o nouă ediție a Festivalului Fructelor de Vară, cu genericul „Paradisul Piersicului”. Evenimentul a devenit deja o tradiţie, având în vedere că a ajuns la cea de-a V-a ediție. Și în acest an, echipa Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă (YouthBank) a fost invitată să fie parte a acestui eveniment, reușind să cucerească vizitatorii festivalului cu standul plin de savoare și culoare.

Standul nostru de fresh-uri proaspete a făcut senzație printre vizitatori. Am oferit o varietate de băuturi revigorante, preparate pe loc după o rețetă clasică a echipei noastre, care au fost foarte apreciate de către cei prezenți. Gusturile delicioase și aromele îmbietoare au atras oamenii, iar coada la standul nostru a fost constantă pe parcursul întregului festival.

Pe lângă fresh-uri, am oferit și servicii de face-painting pentru cei mici. Pictorițele noastre talentate au creat desene impresionante pe fețele micilor participanți, transformându-i în personaje de poveste sau în fructe colorate. Această activitate a fost extrem de solicitată și a adus zâmbete pe fețele tuturor celor care au trecut pe la stand-ul nostru.

Lăsăm mai jos și o galerie de fotografii din cadrul evenimentului.