Prima Noutăți Cunoaștei-i pe cei 5 finaliști în cadrul celei de-a II-a runde a...

Cunoaștei-i pe cei 5 finaliști în cadrul celei de-a II-a runde a Concursului de Granturi pentru Tinerii NEET Antreprenori din raionul Ștefan Vodă!

24

Suport financiar pentru tineri NEET cu poftă de business!

 

A.O Asociația de Dezvoltare Durabilă „Generația Pro” anunță astăzi, 24 ianuarie 2024, numele celor 5 (cinci) tineri NEET finaliști, care au fost selectați, în urma unui riguros proces de evaluare,  să primească granturi în valoare de 2.000 de euro pentru a-și transforma ideile de afaceri în realitate. Acești tineri finaliști, care anterior se identificau ca NEET (tineri care nu sunt angajați, nu sunt în proces de educație sau nu se află în formare), au demonstrat pasiune, viziune și determinare pentru a-și construi propriul drum către succes.

Prin inițiativa și sprijinul organizației noastre, acești tineri au avut oportunitatea de a-și dezvolta planuri de afaceri solide și prezenta ideile inovatoare în fața unei comisii de evaluare. Fiecare dintre ei a demonstrat un potențial remarcabil de a aduce schimbări pozitive în dezvoltarea socio-economică a raionului Ștefan Vodă.

Această inițiativă reprezintă nu doar un sprijin financiar, ci și o recunoaștere a potențialului și a valorii pe care acești tineri o aduc în comunitățile lor. Sperăm ca experiența lor să inspire și să motiveze și alți tineri să-și urmeze pasiunile și să-și îndeplinească visele, indiferent de provocări.

În continuare, vă invităm să-i cunoașteți: 

Nr.Nr. contract de grantNume finalist/ăLocalitateaIdeea de afacereSuma grantului
1nr. 07 din 01.02.2024ELVIRA ȚURCANUs. Slobozia, r-nul Ștefan VodăProducerea
articolelor de patiserie și de cofetărie
1.998,12 EUR

ELVIRA ȚURCANU este o tânără din s. Slobozia, r-nul Ștefan Vodă.

Aceasta a obținut un grant în valoare de 1.998,12 EUR, cu care va putea să producă și să ofere produse de patiserie și de cofetărie de o calitate înaltă tuturor clienților interesați din raionul Ștefan Vodă.

Nr.Nr. contract de grantNume finalist/ăLocalitateaIdeea de afacereSuma grantului
2nr. 08 din 01.02.2024NATALIA NEGRESCUs. Copceac, r-nul Ștefan VodăModernizarea stupinei și comercializarea produselor apicole1.999,95 EUR

NATALIA NEGRESCU este o tânără din s. Copceac, r-nul Ștefan Vodă.

Aceasta a obținut un grant în valoare de 1.999,95 EUR, cu care va putea să modernizeze stupina pe care o deține și să comercializeze produselor apicole de înaltă calitate tuturor clienților interesați din raionul Ștefan Vodă.

Nr.Nr. contract de grantNume finalist/ăLocalitateaIdeea de afacereSuma grantului
3nr. 09 din 01.02.2024DORIN CARAMANs. Slobozia, r-nul Ștefan VodăPrestarea
serviciilor de spălătorie auto pentru automobile și microbuse.
1.997,87 EUR

DORIN CARAMAN este un tânăr din s. Slobozia, r-nul Ștefan Vodă.

Acesta a obținut un grant în valoare de 1.997,87 EUR, cu care va putea să presteze servicii de spălătorie auto pentru automobile și microbuse tuturor clienților interesați din raionul Ștefan Vodă.

Nr.Nr. contract de grantNume finalist/ăLocalitateaIdeea de afacereSuma grantului
4nr. 10 din 01.02.2024DANIELA PROCOPENCOs. Marianca de Jos, r-nul Ștefan VodăÎnființarea
unei mini-ferme de ovine
1.956,51 EUR

DANIELA PROCOPENCO este o tânără din s. Marianca de Jos, r-nul Ștefan Vodă.

Aceasta a obținut un grant în valoare de 1.956,51 EUR, cu care va putea să înființeze o mini-fermă de ovine și ulterior să comercializeze produse naturale tuturor clienților interesați din raionul Ștefan Vodă.

Nr.Nr. contract de grantNume finalist/ăLocalitateaIdeea de afacereSuma grantului
5nr. 11 din 01.02.2024NATALIA CEBANor. Ștefan Vodă, r-nul Ștefan VodăReciclarea hârtiei și realizarea/comercializarea articolelor personalizate 1.962,97 EUR

 

NATALIA CEBAN este o tânără din or. Ștefan Vodă, r-nul Ștefan Vodă.

Aceasta a obținut un grant în valoare de 1.962,97 EUR, cu care va putea să recicleze hârtia și să realizeze / comercializeze articole personalizate ecologice pentru clienții interesați din raionul Ștefan Vodă.

Felicitări celor cinci finaliști și mult succes în călătoria voastră antreprenorială! Să fie acesta doar începutul unei călătorii de succes și inspirație pentru generațiile viitoare!

***

Acest Concurs de Granturi este organizat de către A.O Asociația de Dezvoltare Durabilă „Generația Pro”, în cadrul proiectului „Fondul de Antreprenoriat pentru Tineri Ștefan Vodă”, finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene.