Prima Evenimente Dorim să cunoaștem care sunt necesitățile tinerilor din comunitățile raionului Ștefan Vodă!

Dorim să cunoaștem care sunt necesitățile tinerilor din comunitățile raionului Ștefan Vodă!

67

O călduroasă invitație la #schimbare

Într-o societate în continuă schimbare, este esențial să înțelegem și să abordăm nevoile tinerilor într-un mod corespunzător și eficient. Focusați pe acest obiectiv și în contextul apropierii perioadei de lansare a Programului de Granturi Mici pentru Tineri, runda a IX-a (2024), echipa Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă este încântată să anunțe lansarea unui CHESTIONAR specializat, dedicat analizei și identificării necesităților tinerilor din comunitățile raionului Ștefan Vodă.

Nevoile și preocupările tinerilor sunt diverse și în continuă evoluție, iar înțelegerea lor profundă este crucială pentru a dezvolta inițiative și programe care să le sprijine și să le încurajeze potențialul. Prin intermediul acestui chestionar, ne propunem să creăm un spațiu de dialog deschis și sincer, în care tinerii și comunitatea în ansamblu să își exprime gândurile, ideile și preocupările.

Prin urmare, vă îndemnăm pe toți tinerii din raionul Ștefan Vodă să participați activ la acest proces, să ne împărtășiți viziunile și să ne ajutați să identificăm cele mai presante nevoi și provocări cu care vă confruntați în viața de zi cu zi.

Chiar dacă acest chestionar este adresat în special tinerilor, suntem deschiși și încurajăm participarea tuturor membrilor comunității, indiferent de vârstă sau statut social. Opiniile și contribuțiile voastre sunt neprețuite și vor juca un rol crucial în modelarea viitorului nostru colectiv.

Pentru a accesa chestionarul și a vă exprima opiniile, vă rugăm să accesați:

CHESTIONAR DE ANALIZĂ A NECESITĂȚILOR TINERILOR – 2024

Vă mulțumim anticipat pentru participare și pentru contribuția voastră la dezvoltarea comunității noastre.

Cu apreciere,

Echipa Fondului pentru Tineri Ștefan Vodă